Parhaat Ruokablogit

Savusuolaa

Lammasstifado ja keltainen couscous

25 Maaliskuu 2019

(*Postaus liittyy Pernod Ricard Finlandin kanssa tehtyyn kaupalliseen yhteistyöhön. Kuvissa näkyvät viinit on lahjoittanut Pernod Ricard, lihan Tampereen kauppahallin Laatuliha) Yhteistyökumppanini Pernod Ricard pyysi minua järjestämään taannoin viiniraadin, jossa etsittiin parasta punaviiniä pääsiäisen lammasruokien kaveriksi. Raadin tulokset löytyvät Juomavinkki-sivustolta. Vaikka tein projektin heidän kanavaansa, päätin jakaa tastingiin kokkaamieni ruokien reseptit...

appelsiinicouscous Isompaan nälkään Keltainen couscous Lammasstifado pääsiäinen Reseptit Stifado

Lue koko juttu täältä »

Savusuolaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »