sauvajyvänen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
26 Maaliskuu 2023
Tässä blogissa ei ole kovinkaan montaa jänis(tai siis rusakko)reseptiä, etenkään siihen nähden, että niitä kuitenkin normaalisti syödään useampi vuosittain. Usein tulee tehtyä ihan perinteistä pataa, mutta nykyisin lähinnä pelkistä koivista, ja satula syödään sitten jollain muulla tapaa valmistettuna (enää en tekisi pataa satulasta muun pitkää kypsyttämistä vaativan lihan kanssa kuten blogin ensimmäisessä jänispostauksessa tein). Mutta kirjaan tähän nyt ylös yhden ihan tosi perinteisen padan kokonaisesta jäniksestä kun kerran sellaisen tein tässä yhtenä sunnuntaina. Perinteinen pata, jolla olisi ehkä pitänyt aloittaa silloin yli kymmenen vuotta sitten. voita/öljyä 1 kokonainen jänis (rusakko) 2 tl suolaa musta- ja valkopippuria morttelin...
sauvajyvänen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien