Parhaat Ruokablogit

sauvajyvänen

Pääsiäishirvi eli sherryhirvi vasan paistista

1 Huhtikuu 2018

Kuten blogia joskus seuranneet tietävät, meillä ei ole syöty lammasta pääsiäisenä oikeastaan koskaan. Monta vuotta perätysten tein villisian kinkkua pääsiäislauantaiksi, sen jälkeen on ollut mallaspossua, hirveä, milloin mitäkin. Tänä vuonna aloin etsiä kadonnutta kokkausintoa uusimmista maaliskuun ruokalehdistä, luettavana oli Maku-lehti ja Glorian Ruoka&Viini. Maku-lehdessä oli sherrylampaan ohje, jota päätin kokeilla hirvelle pääsiäiseksi. Jos pakastin on metsästyskauden päätteeksi täynnä lihaa, ei ole mitään syytä ostaa sitä kaupasta.

hirvi juhla pääsiäinen Riista

Lue koko juttu täältä »

sauvajyvänen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »