sauvajyvänen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 sauvajyvänen
2. Hirvipata jouluisin maustein
28 Marraskuu 2018
Grillasin vielä viikonloppuna mökillä, ehkä vuoden viimeistä kertaa. Kuopuksen toiveesta syötiin possun ribsejä eli kylkiluita. Osa mökin mausteista ja muista ruokatarvikkeista on jo tuotu kaupunkiin, mutta riittävästi siellä vielä oli kaikkea kokkaukseen. Tämän ruuan makua sellaisenaan ei ehkä voi toistaa, mutta kirjaan kuitenkin ylös paistoajat, olipahan nimittäin parhaita ribsejä aikoihin. 1 kg possun kylkiluita 1 rkl kuivarubia 1 rkl marinadia Hiero possun kylkiriveihin kuivarubia (minulla oli nyt Amerikasta tuotu chili-mausteseos) ja aavistuksen verran hyvää grillauskastiketta, nyt Kapteenin Juhla-marinadia.
sauvajyvänen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien