sauvajyvänen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 sauvajyvänen
Jäniksen ulkofile, omenakastike ja karamellisoidut omenat
15 Helmikuu 2021
Tämä on se erityinen jänis, miehen ensimmäinen jousella ampuma rusakko. Koosta päätellen kyseessä oli viime kesän poikanen, liha oli mureaa ja maukasta, hienon makuista. Miehen toiveesta valmistin koivet tortillojen täytteeksi, fileet syötiin paistettuna lauantaina. Jäniksen koivet kannattaa hauduttaa kunnolla mureaksi, tällä kertaa haudutin ne maukkaassa liemessä chilien kanssa. Liemestä tuli ihan käsittämättömän hyvää, osa siitä meni tähän ruokaan, mutta lisäksi siitä saa hyvän pohjan muutamalle kastikkeelle, keitolle tai padalle.
sauvajyvänen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien