sauvajyvänen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 sauvajyvänen
Suppilovahverohillo itämaisin maustein
3 Lokakuu 2018
Tämä on hyvin yksinkertainen kurpitsakeitto, juju piilee ihanassa harissa-tahnassa. Ostin harissa-tahnaa Hellasta&Herkusta, en tiedä onko tahna aina näin hyvää (olen vähän myöhäisherännäinen harissan suhteen), mutta tämä ruusunlehdillä maustettu on aivan käsittämättömän hyvää. Ehkä ruusunlehdet ovat se juju, ehkä eivät, minä nimittäin en yleensä pidä mistään missä on ruusunlehteä, mutta tämä on selvästi eri asia. 1 myskikurpitsa 4 dl hyvää lientä 100 g sulatejuustoa (tai tuorejuustoa) 2-3 tl (tai maun mukaan) hyvää harissa-tahnaa Paahda kurpitsa uunissa: halkaise kurpitsa, poista siemenet ja paahda 200 asteessa n. 40 minuuttia leivinpaperin päällä.
sauvajyvänen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien