sauvajyvänen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
12 Marraskuu 2021
Wokki on kuten pyttipannu: siihen laitetaan mitä on, samalla se on mitä parhainta hävikin estoa. Hanhiaterialta jäi hanhea ihan reilusti, täytetäkin jäi vähän. Liha oli alun alkaen aavistuksen kuivaa, mutta maustettuna ja wokattuna se maistui todella hyvältä. Tämä ruoka maistui koko perheelle, noodeleita ei ollut enempää, mutta sekin riitti. kypsää hanhea mitä on 3 rkl hanhen hedelmätäytettä jos on 2 rkl ketjap manis -kastiketta 2 rkl soijakastiketta 2-3 rkl osterikastiketta 2 tl raastettua inkivääriä 1 tl fariinisokeria 1-2 chiliä (minulla mietoa Aji Fantasya) öljyä 2 isoa porkkanaa 1 iso sipuli 1 pienehkö kiinankaali iso kourallinen mangoldia 1 rkl riisiviinietikkaa 2 rkl mustaviinimarjahilloa 1 levy noodeleita Pilko kypsä hanhi...
sauvajyvänen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien