Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien
1 Satu Koivisto
Mitä tehdä omenoista: 10 suosikki-ideaa plus bonusvinkki
16 Elokuu 2020
Vihreä papu on ollut tämän kesän menestystarina siirtolapuutarhamökillämme. Ja koska kotimaisten vihreiden papujen satokausi on nyt myös toreilla ja kaupoissa parhaimmillaan, kehotan sinuakin tarraamaan näihin kiinni! Papuhulluuteni sai vahingossa alkunsa vappuna, kun naapurimme huhuili taloyhtiön Facebookissa hänellä olevan ylimääräisiä tarhapavun taimia. Ja koska emme olleet aiemmin edes kokeilleet kasvattaa sellaisia, tartuimme saman tien tilaisuuteen. Taimet olivat jo isohkot ja tanakat, mutta koska pavut ovat hyvin kylmänarkoja, ne pääsivät isoon altakasteluruukkuun mökin terassille.
Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien