Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien
1 Satu Koivisto
Mitä tekisin pakastetuista kantarelleista? Te kysytte, minä vastaan. Uusi sarja alkaa!
4 Maaliskuu 2021
Päärynä-toscakakku sai alkunsa keittiössämme niin kuin monet muutkin asiat: ajauduin tekemään sellaista. Hedelmävadilla oli pari tosi kypsää päärynää, hävikkikorissa puolestaan pussillinen mantelilastuja. Menin nukkumaan tämän havainnon kanssa, ja yön aikana aivoni olivat ihmeellisesti askarrelleet minulle vastauksen. Tällaisia reunaehtoja minulla oli: Taikinan pitäisi olla helppo ja hiljainen (ei pöriseviä laitteita), ja siinä pitäisi olla somenapiirakasta tuttua mantelijauhoa (koska mantelijauho nyt sopii aivan kaikkialle). Päärynät tulisivat väliin ohuena viipalekerroksena.
Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien