Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien
1 Satu Koivisto
Crème brûlée: silkkinen jälkiruoka johon liittyy yksi maailman kauneimmista äänistä. 10 vinkkiä valmistukseen plus resepti!
10 Joulukuu 2020
Mustapilkkuinen persimoni vilahti Instagramissanieräänä päivänä ja herätti sen verran kysymyksiä ja huomiota, että päätin omistaa persimonille kokonaisen postaukseen. Tervetuloa mukaan persimonihuumaan! Persimoni on yksi kakihedelmistä, jotka ovat alkujaan kotoisin Kiinasta ja Japanista. Hedelmä kasvaa Espanjassa ja on harvinaisen hapoton ja kypsänä hyvin makea hedelmä. Tai no, virallisesti se ei ole hedelmä lainkaan vaan luokitellaan kasvitieteellisesti marjaksi!
Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien