Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien
28 Joulukuu 2020
Joulun tähteet ja puhe niiden ympärillä on ilahduttanut valtavasti tänä vuonna. Ensimmäisen kirjani vahva viesti oli ruoanlaiton ilon, esivalmistelun ja jääkaapista kokkaamisen lisäksi hävikin välttäminen (kirjan alaotsikko oli Kuinka rakastua rippeisiin), mikä oli silloin jotenkin ihmeellistä ja sain vastata jos jonkinmoisiin haastattelukysymyksiin. Yle X:n suorassa radiolähetyksessä arvioin, kuinka juontajat selvisivät hävikkihaasteesta eli ruoista, jotka olivat riipineet kasaan taukohuoneen jääkaapista. Nyt kuusi vuotta myöhemmin aivan kaikki, siis aivan kaikki ruokatoimijat isoista kauppaketjuista alkaen kertovat ruokahävikkivinkkejään, ja se on aivan mahtavaa! Kyselin eilen Instagraminpuolella, onko jääkaapissanne joitakin...
Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien