Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien
1 Satu Koivisto
Sitruunalimsa: itse tehty lemonade on suloisen raikas ja juuri niin makea kuin itse haluat. Elegantti tarjottava myös juhliin!
2 Toukokuu 2023
Arancini, Mamma Mia! Kullankeltaiset riisipallerot pyrähtivät toden teolla elämääni, kun kävin joskus vuosia sitten työmatkalla Sisilian Palermossa. Suloiset pallerot kiinnittivät huomioni ruokatorin pikkukojussa, ja se oli ruokarakkautta ensimmäisellä haukkaisulla. Rapea kuori, höyryävän kuuma riisisisus ja keskellä vielä täytteenä pala ihanasti venyvää mozzarellaa. Arancineja on syöty Etelä-Italiassa satoja vuosia.
Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien