Saran kotikolo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Lokakuuta 2019 lähtien
29 Lokakuu 2020
Vegaaninen ja gluteeniton papupasta on niin täynnä makua, että sitä kelpaisi syödä ihan ravintolassa – vaikka itse sanonkin. Pasta on kenties helpoin ja nopein arkiruoka minkä tiedän. Lisäksi nykyään on olemassa vaikka minkälaisia pavuista, kikherneistä, kasviksista ja juureksista tehtyjä pastoja, jotka ovat myös ravitsevia siinä missä täyttäviäkin, toisin kuin perinteinen vehnäjauhopasta. Itse pidän etenkin kikhernejauhoista valmistetuista pastoista, mutta myös toisenlaiset ovat päässeet ahkerampaan kokeiluun. Tämä papupasta on uusi kokeilu, ja todellakin silkkaa papuvoimaa, sillä papupitoisen kasviskastikkeen lisäksi herkullinen tagliatelle on valmistettu papunuudeleista.
Saran kotikolo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Lokakuuta 2019 lähtien