Saran kotikolo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Lokakuuta 2019 lähtien
1 Saran kotikolo
Kun pelottaa
29 Elokuu 2021
Olen tehnyt usein erilaisia raakafudgeja, jotka ovatkin hurjan helppo ja terveellinen vaihtoehto karkkipäiväksi. Tällä kertaa tein ihan toffeeta keittämällä, jotta siitä tulisi erityisen mureaa ja siihen saisi imeytettyä ihania syksyn makuja. Vaikka kuumentaessa osa ravinteista tosiaan katoaa, tämä pähkinätoffee on kuitenkin tehty terveellisistä ja aidoista raaka-aineista, mikä tekee siitä erinomaisen terveysherkun! Ihanasti makua on korostamassa myös herttaisen pinkki ruususuola. Mitä eroa fudgella ja toffeella sitten on?
Saran kotikolo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Lokakuuta 2019 lähtien