Saran kotikolo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Lokakuuta 2019 lähtien
1 Saran kotikolo
Kermaiset raparperinamit ( G, M)
13 Kesäkuu 2020
Kylmä ja myöhästynyt kevät viivytti tänä vuonna kuusenkerkkien puhkeamista, mutta vihdoin niitä on saatavilla! Yksi parhaista tavoista nauttia kuusenkerkkiä on ihana raakapesto, jota voi yhdistää erilaisiin pastoihin, salaatteihin tai vaikka leivän päälle. Kuusenkerkkä antaa pestolle raikkaan, sitruksisen vivahteen – suosittelen kokeilemaan myös erilaisten kalojen ohessa! Vegaaninen kuusenkerkkäpesto on paitsi herkullinen, myös super terveellinen lisuke ja tahna! Pesto on niin houkuttelevan vihreää, että se koristaa kauniisti myös ruokapöytää!
Saran kotikolo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Lokakuuta 2019 lähtien