Saran kotikolo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Lokakuuta 2019 lähtien
1 Saran kotikolo
Vastuullisuus kriisin keskellä
21 Lokakuu 2021
Olen ehtinyt harrastella raakaruuan ja erityisesti raakaherkkujen parissa nyt jo useamman vuoden, mutta tällä kertaa edessänne on resepti joka aloitti sen kaiken – ja sai minut kertaheitolla rakastumaan raakaherkkujen maailmaan! Nimittäin raaka banoffee-piirakka. Banoffeessa yhdistyy makeus, raikkaus ja mehevyys. Se on äärimmäisen helppo tehdä, minkä vuoksi se sopii hyvin aloittelijoille. Olen tarjonnut tätä oman keittiöni klassikkoa vieraille useaan otteeseen, ja kaikki ovat pitäneet siitä todella paljon.
Saran kotikolo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Lokakuuta 2019 lähtien