Saran kotikolo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Lokakuuta 2019 lähtien
1 Saran kotikolo
Dalgona kahvi – kesän paras herkku!
7 Toukokuu 2020
Parsakauden aikana tuota ihanaa vihreää vihannesta pitää ehtiä syömään huimia määriä, sillä satokausi menee ohi yhdessä hujauksessa. Useimmiten tätä supervihannesta tulee valmistettua höyrytettynä tai uunissa pekoniin käärittynä, mutta myös tämä samettisen sileä parsakeitto kanalla on taivaallisen ihanaa! Olen lisännyt ohjeeseen kanaa proteiinin lähteeksi, koska sen neutraali maku sopii osaksi vihreää keittoa ja tykkään noukkia sattumia keiton seasta. Kana ei tietenkään ole pakollinen lisä, sillä keitto maistuu loistavasti ilmankin. Kanan voi myös korvata muilla proteiinin lähteillä, kuten katkaravuilla tai pavuilla.
Saran kotikolo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Lokakuuta 2019 lähtien