Saran kotikolo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Lokakuuta 2019 lähtien
10 Marraskuu 2021
Joulu jos mikä on marmeladiaikaa. Olen aina itse tykännyt etenkin värikkäistä Finlandia – kuulista, mutta nykyisellä sokeriherkkyydellä jätän ne suosiolla vähemmälle ja valmistan mieluummin itse terveellisempiä marmeladeja, jotka eivät aiheuta samanlaista sokeripiikkiä (ja romahdusta). Nämä omenamarmeladit ilman valkoista sokeria ovat ihana vastaus marmeladin kaipuuseen, ja valmistuvat super helposti! Käytin marmeladeissa omenamehua, jota sattui löytymään jääkaapista isompi satsi, kiitos innokkaan glögin keittelyn. Marmeladeissa voi kuitenkin käyttää melkeinpä mitä tahansa marjaa tai hedelmää, joten jos omenat eivät ole omia suosikkejasi, vaihda ne ihmeessä juuri siihen makuun mitä haluat käyttää.
Saran kotikolo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Lokakuuta 2019 lähtien