Saran kotikolo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Lokakuuta 2019 lähtien
17 Helmikuu 2020
Kun vielä vuosia sitten ostimme leipää kaupasta, valitsimme aina ihanan tuoreen ciabatan herkuteltavaksi samalle illalle. Siinä rapeassa, sitkeässä kuoressa on jotain erityistä. Tämä gluteeniton ciabatta on pitkään ja hartaasti odotettu leipä, joka maistuu uskomattoman hyvältä ja tuo elävästi mieleen ne kaikki vehnäpohjaiset kaupan ciabatat, vaikka se ei sisällä lainkaan vehnää! En ole aiemmin yrittänyt ciabatan valmistusta itse, mutta sitten iski mieliteko pitkän ajan takaa: tuore pehmeä ciabatta, jonka välissä on reilusti pestoa ja mehevä kananrintafile. Aikanaan sinne kuului myös mozzarellaa, joten jos käytät maitotuotteita, suosittelen kokeilemaan.
Saran kotikolo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Lokakuuta 2019 lähtien