Parhaat Ruokablogit

Saran kotikolo

Gluteenittomat biscotit saksanpähkinöillä ja vaahterasiirapilla

26 Toukokuu 2020

Gluteenittomat biscotit ovat lukijaltani saatu loistoidea. En ollut tullut edes ajatelleeksi näiden toscanalaisten perinneherkkujen valmistamista, kunnes tulin ajatelleeksi kaneli-sokerikorppuja, joita joskus lapsena tuli syötyä. Yhtäkkiä iskikin hirmuinen himo saada noita rouskuvia makeita korppuja! Biscotit tunnetaan myös cantuccinin nimellä, ja niiden nimi ”biscotto” tarkoittaa kahdesti paistettua. Biscotit ovat nimittäin nimenomaan kahdesti uunissa paistettava leipomus, ja juuri tuo kahdesti paistaminen antaa korpuille sen ihanan rapean, rouskuvan koostumuksen.

ruoka

Lue koko juttu täältä »

Saran kotikolo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Lokakuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »