Saaranlautasella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Saaranlautasella
SUKLAA-KIRSIKKATORTTU (gluteeniton), KUN KONVEHDIT EI RIITÄ
29 Marraskuu 2018
Tutkin ja siivoilin pakkasta pari päivää sitten ja käsiin osui viimeinen peuran paisti. Kyseessä oli kulmapaisti, josta kokemukseni mukaan on parasta keitellä lihapata. Yleensä ottaen peuran palat ovat melko mureita, mutta tätä juuri kyseistä ruhon osaa kannattaa kyllä haudutella pidempään, jos ei sitten ihan ohuiksi siivuiksi (käristys) sitä leikkaa. Halusin yllättää mieheni hiukan erikoisemmalla padalla ja niin päätyi tummaa olutta, stouttia,tähän peurapataan ja nimikin valikoitui sen mukaan..
Saaranlautasella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien