Saaranlautasella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Saaranlautasella
Ensimmäinen itsetehty joulukranssi ja joulumarkkinat
6 Marraskuu 2019
MUSTIKKA TUOREJUUSTOKAKKU JA KASTIKE Pohjan raaka-aineet: 1 pkt Orea original keksejä (156g) 40 g sulatettua voita Täytteen raaka-aineet: 2 dl kuohukermaa 2 tl vaniljasokeria 1/2 prk mascarponejuustoa 1/2 prk maitorahkaa 1 sitruunankuori raastettuna 2 tl liivatejauhoa 2 rkl sitruunan mehua 2 rkl vettä 2 rkl tomusokeria Mustikka-kastikkeen raaka-aineet: 1 dl sokeria 2 rkl sitruunan mehua 0,5 dl vettä 6 dl mustikoita (n. 300 g) jätä n. kourallinen mustikoita kakun täytteeseen 1,5 rkl maizzenaa 1 rkl voita Kakun ohje: 1. Jauha keksit mixerillä tai pussissa muruiksi. Sulata voi ja yhdistä ne kulhossa.
Saaranlautasella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien