Ruokapankki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 31 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Ruokapankki
Paahdettua ruusukaalia ja karamellisoitua sipulia
31 Tammikuu 2017
Tässä on nyt ihanan täyteläinen vaniljakastike ja sopii niin jälkkärien kanssa kuin vaikka kakun väliin täytteeksi. Helppo tehdä ja maku on kerrassaan huippu. Olen kerran aikasemmin tehnyt kans vaniljakastiketta mutta sen koostus oli todella ohutta kuin vaniljamaitoa. Vaniljakastike ½ kpl vaniljatankoa 3 dl kuohukermaa 3 kpl kananmunankeltuaista 4 rkl sokeria 1 tl vaniljasokeria 1 rkl perunajauhoja Raaputa vaniljatankon siemenet kattilaan ja lisää mukaan kerma, keltuaiset, sokeri, vaniljasokeri ja perunajauhoja. Vatkaa seos ja lisää puolikas vaniljatanko mukaan.
Ruokapankki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 31 Heinäkuuta 2018 lähtien