Parhaat Ruokablogit

Ruokapankki

Pihvit nopean pippurikastikkeen kanssa

16 Helmikuu 2017

Kunnon naudanlihapihvi on herkullista, mutta välillä taitolaji että saa pihvit onnistumaan. Yksi tärkeimmistä on ottaa pihvit kunnolla huoneenlämpöön mieluiten kaksi tuntia aikasemmin. Miettiä minkä kypsyiset pihvit haluaa, eikä paista liian kauan jolloin pihvi muuttuu tatamimatoksi. Muistaa laittaa pihvit lepäilemään paistamisen jälkeen ja sitten vasta lautaselle syötäväksi. Meillä tulee paistettua pihvit valurautapannulla, voissa, mutta voi-öljyseos on kuulemma vielä parempi.

foodlover.fi kastike kublo liharuoka Lisuke nelkytplusblogit Nopea pippurikastike Nopeat ja helpot pihvi Pihvin paistaminen Pippurikastike pihville ruoka ruokablogi Ruokapankki

Lue koko juttu täältä »

Ruokapankki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 31 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »