Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Ankanrinta ja appelsiinihollandaise
18 Helmikuu 2023
4. 7/5(24 votes ) Talvipäivän ruokapöydän kunkku on höyryävä ranskalainen sipulikeitto. Aromipajan keittoversioon lisätään kaffirlimenlehti sekä tilkka aasialaista kalakastiketta umamia lisäämään. Kannattaa valmistaa samalla tupla-annos! Ranskalainen sipulikeitto Aromipajan tapaan (4-6 hlölle) 1 kg (kelta)sipuleita 4 dl kuivaa valkoviiniä 1 kpl laakerinlehti 2 kpl kaffirlimenlehti 3 rkl kalakastike 1 rkl rouhittua mustapippuria 1 dl tuoreen timjamin lehtiä 2 rkl härkäfondia Suolaa 100 g emmental juustoraastetta 6 palaa paahtoleipää Kuori ja halkaise sipulit sekä leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien