Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Perunamunakas-lohihampurilainen & limemajoneesi

22 Joulukuu 2017

Perunamunakas-lohihampurilainen & limemajoneesi26 arviota - 4. 9 Suussa sulavassa annoksessa pinaatilla maustettu espanjalainen perunamunakas täytetään graavilohella ja limemajoneesilla. Pieni herkkutapas sopii mainiosti alkupalaksi juhlien yhteyteen. 300 g lohta 1 tl sokeria 2 rkl karkeaa merisuolaa ½ tl valkopippuria ½ l pinaatinlehtiä 6 kpl keskikokoista perunaa 1 kpl keskikokoinen sipuli 5 kpl kananmunaa 1 dl oliiviöljyä suolaa 1 kpl kananmunan keltuainen 2-3 dl rypsiöljyä ½ kpl lime ½ tl suolaa ½ tl valkopippuria ½ tl sinappia 1 rkl sitruunaruohotahnaa Laita lohifilee voipaperin päälle nahkapuoli alaspäin. Ripottele fileelle ripaus sokeria, jotta kalafilee pysyy pehmeänä ja rouhi pinnalle valkopippuria.

Alkuruoka Amuse bouche juhlat Kala kalaruoka nelkytplusblogit Reseptit ruoka Ruoka & viini tapas Viiniarviot

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »