Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Mustapippuricheddaria ja tomaattihilloa

13 Tammikuu 2021

4. 6/5(25 votes ) Suomen parhaan cheddarin tittelin voittanut Jukolan Aito Cheddar Mustapippuri maistuu illanistujaisissa tai väliruokana uskomattoman hyvältä kotitekoisen tomaattihillon kera. Kokeile vaikka! Mustapippuricheddaria ja tomaattihilloa 1 pkt Jukolan Aito Cheddar Mustapippuri 1 tlk Mutti kirsikkatomaatti 1 rs (250g) tuore kirsikkatomaatti 200 g hillosokeria 1 rkl valkoviinietikkaa Pilko kirsikkatomaatit neljään osaan. Laita kattilaan Mutti kirsikkatomaatit, pilkotut tomaatit, hillosokeri ja viinietikka.

Alkuruoka Jälkiruoka juhlat nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Reseptit ruoka Ruoka & viini Viiniarviot

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »