Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Pippuripihvi ja Hasselbackan perunat
31 Lokakuu 2018
Lohi-lime-hapankorppuhampurilainen16 arviota - 4. 8 Syksyn makupala on kaunis lohihampurilainen, jossa yhdistyvät suomalainen ja itämainen makumaailma. Tämä moderni hampurilainen sopii hienosti nautittavaksi Amuse bouchen tavoin ennen varsinaista ateriaa hyvän kuohujuoman kera. 200 g graavilohta 10 kpl hapankorppuja 2 dl kasvislientä 5 cm pala sitruunaruohoa 1 kpl kananmunan keltuainen 2-3 dl rypsiöljyä ½ kpl lime ½ tl suolaa ½ tl valkopippuria ½ tl sinappia 1 rkl sitruunaruohotahnaa Kaada kasvisliemi kattilaan ja lisää sitruunaruoho. Anna kiehahtaa.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien