Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Jouluinen carpaccio

17 Joulukuu 2019

4. 6/5(9 votes ) Herkullinen joulupöydän alkuruoka on syntyy härkäcarpacciosta. Annoksen jouluinen elementti on itse tehty majoneesi, jossa maistuvat kardemumma ja inkivääri. 300 g härän sisäfileetä 1 dl oliiviöljyä suolaa mustapippuria 1 kpl kananmunan keltuaista 2-3 dl rypsiöljyä ½ kpl lime ½ tl suolaa ½ tl valkopippuria 1 tl sinappia 2 cm pala tuoretta inkivääriä 1 tl jauhettua kardemummaa 200 g rucolaa 100 g parmesaania Leikkaa härän filee ohuiksi siivuiksi viipalointikoneella tai terävällä veitsellä. Saat leikattua lihasta helpommin ohuen ohuita siivuja, jos pidät lihaa puolisen tuntia pakastimessa.

Alkuruoka juhlat Liha nelkytplusblogit Reseptit ruoka Ruoka & viini Viiniarviot

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »