Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Entrecôte ja friteerattu Manchego

9 Heinäkuu 2018

Entrecôte ja friteerattu Manchego22 arviota - 4. 8 Entrecôte ja täyteläinen punaviini ovat loistava pari. Ripasso Valpolicellan aromikkuuden ja pyöreyden takana on kolme käymistä; normaali, ripasso (uudelleen käyminen) ja malolaktinen. Ripasson valmistukseen käytetään Amarone-viinien valmistuksesta jäänyttä rypälemäskiä. Syksyllä normaalisti valmistettu Valpolicella-viini laitetaan seuraavana keväänä käymään uudelleen kymmenen päivän ajaksi Amaronen rypälemäskiin.

Liha liharuoka nelkytplusblogit Pääruoka Reseptit ruoka Ruoka & viini Viiniarviot

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »