Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Helppo mansikka-moussekakku
23 Kesäkuu 2020
Keksijäätelön valmistaminen kotona ei ole kovinkaan vaikeaa, vaikka siltä saattaisi vaikuttaa. Täydellisen pehmeän keksijäätelön salaisuus on kuitenkin kärsivällisyys, sillä keksi pehmenee ihanasti pakastimessa säilytyksen aikana. Suomen kesään ja käytännössä jokaiseen vuodenaikaan kuuluu jäätelö. Jäätelönsyöntikansana Suomi on kyllä omiaan ja nykyään jäätelöhyllyn vegaaninenkin tarjonta alkaa olla hyvä. Muutamia juttuja kuitenkin jäätelöistä kaipaa vegaanisena versiona kuten vaikka Buffet-keksijäätelöitä tai oikein kunnon lakujäätelöä, joka poistui 3kaverin valikoimista jokunen aika sitten.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien