Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Kikherne-kukkakaalicurry
20 Heinäkuu 2019
Täyteläinen tiivis suklaakakku marenkihunnulla. Kakku sopii ihanasti tarjottavaksi tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Marengin voi ruskistaa kaasupolttimella tai uunissa. Alun perin yritin tehdä mutakakkua, mutta en ollut ihan tyytyväinen tämän kakun mutakakkumaisuuteen, mutta koska se oli niin hyvä ihan suklaakakkuna, täytyihän tämä reseptikin jakaa! Idea marenkikuorrutteiseen kakkuun lähti siitä, että näin jossain ei-vegaanisen version kakusta, jossa marenki tohotettiin suoraan kakun päälle, eikä paistettu uunissa rapeaksi kuten esimerkiksi britakakussa.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien