Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Vegaaninen panna cotta ja balsamico-mansikat

6 Heinäkuu 2019

Pannacotta on todella helposti valmistetuva herkku, jonka pyhtyy helposti loihtimaan juhalliseksikin jälkiruuaksi. Tämän pannacotan salaisuus on sitruunankuoressa ja balsamicolla maustetuissa mansikoissa. Kun mietitään vegaanista leivontaa tai jälkiruokia usein ajatellaan, että ne olisivat jotenkin todella vaikeita tai vaatisivat erikoisia ainesosia. Tottahan se on, että tarvitaan hieman eri raaka-aineita, mitä useimmiten löytyy, mutta nykyään harvoin puhutaan enää mistään, mitä ei saisi normaalista marketista. Enemmänkin kyse lienee viitseliäisyyden puutteesta.

Brunssi Fodmap Gluteeniton helppo Jälkiruoka Maidoton Munaton Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »