Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Kermainen linssikeitto
6 Heinäkuu 2019
Pannacotta on todella helposti valmistetuva herkku, jonka pyhtyy helposti loihtimaan juhalliseksikin jälkiruuaksi. Tämän pannacotan salaisuus on sitruunankuoressa ja balsamicolla maustetuissa mansikoissa. Kun mietitään vegaanista leivontaa tai jälkiruokia usein ajatellaan, että ne olisivat jotenkin todella vaikeita tai vaatisivat erikoisia ainesosia. Tottahan se on, että tarvitaan hieman eri raaka-aineita, mitä useimmiten löytyy, mutta nykyään harvoin puhutaan enää mistään, mitä ei saisi normaalista marketista. Enemmänkin kyse lienee viitseliäisyyden puutteesta.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien