Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Banaanisuklaamuffinssit maapähkinäkuorrutteella
1 Maaliskuu 2019
Creme brulee on helppo valmistaa myös vegaanisena. Kookos onkin tässä herkussa isossa osassa, sillä kookosmaito tuo kermaisuutta ja kookososkeri poltetaan vanukkaan pinnalle. Creme brulee eli paahtovanukas on ihanan perinteinen jälkiruoka, jota rupesin kovasti kaipaamaan. Äitikin oli ehdottanut jo pariin otteeseen, että tekisimme sitä, sillä olisi hauska päästä testaamaan tohottimen käyttöä. Niinpä siis oli loistava syy ryhtyä tuumasta toimeen ja keittelemään vanukasta!
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien