Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Kermainen mustatorvisienipasta
2 Syyskuu 2020
Vaikka kesä saattaisikin vedellä viimeisiään, vielä voi hyvin nauttia kesäisessä tunnelmassa! Kävin ostamassa paikalliselta marjatilalta vadelmia ja karhunvatukoita ja halusin käyttää ne täytekakkuun. Tähän toki sopii oikein hyvin myös pakastetut marjat, jos tuoreita ei ole saatavilla. Perinteinen täytekakku kermatäytteellä on aina varma valinta herkkuhetkeen, mutta yleensä on kiva lisätä jotain pientä, mikä erottaa kakun tavallisesta. Tähän kakkuun lisäsin täytteeksi raikasta lemon curdia.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien