Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Täyteläinen suklaakakku päärynöillä

17 Marraskuu 2017

Suklaakakku kätkee sisälleen kokonaisia päärynöitä, joista kakkuun tuleekin hieman makeutta ja rakenne pysyy mehevänä. Kakkuun saa kauniin valkoisen lumihunnun tomusokerin sijaan kookosjauholla! Joko nyt saa aloittaa jouluhypetyksen? Oon täällä kädet hiessä odotellut koska saisin tämän päärynäkakun teille julkaista. Olen himoinut suklaakakusta kokonaisilla päärynöillä jo vuosia, kun näin kuvan sellaisesta jossain ruokalehdessä.

kakut Maidoton Makea leivonnainen Munaton suklaa Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »