Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Mämmirisotto
4 Huhtikuu 2019
Sitruunalla raikastettu, erittäin kuohkea ja huokoinen kakkupohja on todellakin mahdollista valmistaa vegaanisena! Tässä kakussa on yksinkertainen kauratuorejuustotäyte ja koristuksena ruusuke tuoreista mangoista ja valkosuklaakoristeet. Olin elänyt kovasti siinä uskossa, etten tule enää koskaan maistamaan pumpulimaisen huokoista ja kuohkeaa vegaanista täytekakkua. Olen onnistunut saamaan täytekakkuun jo ihanan pehmeän rakenteen, mutta se pumpulimainen huokoisuus on vielä kutkuttanut takaraivossani. Hain siis sellaista rakennetta kakkuun, joka on ihan tavallisessa (eläinperäisessä) sokerikakussa, jossa on käytetty vain/enimmäkseen perunajauhoja.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien