Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Ruisnapit porkkalatahnalla
8 Joulukuu 2019
Helppo piparkakkufudge sopii vaikka joulun ruokalahjaksi, tai pieniksi suupaloiksi jouluisiin herkkuhetkiin. Innostuin kunnolla kokeilemaan vegaanisen fudgen valmistamista, kun se toimi niin hyvin suklaakakun kuorrutteena. Monissa fudgeohjeissa lisätään erikseen vielä sokeria ja rasvaa, joten halusin tehdä sellaisen ohjeen, jossa ei ole enää suklaan lisäksi lisättyä sokeria. Suklaa on mielestäni jo itsessään riittävän makeaa fudgeen, varsinkin kun sitä maustaa muuten hyvin. Tässä versiossa onkin piparkakkumausteita ja murennettua piparkakkua.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien