Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Paistettu riisi tofulla
21 Toukokuu 2020
Maukas perunapannu valmistuu helposti uunissa, eikä turhaa tiskiäkään synny! Ohuet perunasiivut paistuvat uunissa herkullisen rapeiksi ja tästä ruuasta luulisi helposti että se olisi vaatinut enemmänkin valmisteluja. Keväällä ja kesällä iskee suuri mieliteko raikkaisiin ruokiin ja parsasesongin ollessa parhaimmillaan, tietenkin myös parsahimo iskee! Tässä ruuassa päästäänkin täydellisesti asian ytimeen, sillä tästä löytyy kaikkea kesän odotuksesta viestivää. Äiti oli keksinyt jostain tällaisen tavan valmistaa perunoita ja täytyihän minun heti kopioida tämä menetelmä.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien