Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Paahdetut kurpitsat rub-mausteella

14 Marraskuu 2019

Uunissa paahtamalla kurpitsaan tulee erityisen herkullinen maku. Kun uunipaahdon yhdistää vielä kurpitsapaloihin hinkattavaan rub-mausteseokseen, on lopputulos loistava! Kurpitsaruoat ovat ikisuosikkejani, sillä kurpitsan kanssa ei vain voi epäonnistua! Halusin vaihteeksi jotain vähän erilaista kurpitsasta, joten päätin kokeilla miten rub-mausteseos toimii niissä. Tyypillisesti rub maustetta eli kuivamausteita käytetään lihan pintaan hierottuna, mutta koska lihaa ei tässä yhteydessä ole, niin käytetään kurpitsaa.

Brunssi Gluteeniton helppo Helppoja arkiruokia Maidoton Munaton välipala Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »