Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Currysosekeitto bataatista beanit suikaleilla
14 Marraskuu 2019
Uunissa paahtamalla kurpitsaan tulee erityisen herkullinen maku. Kun uunipaahdon yhdistää vielä kurpitsapaloihin hinkattavaan rub-mausteseokseen, on lopputulos loistava! Kurpitsaruoat ovat ikisuosikkejani, sillä kurpitsan kanssa ei vain voi epäonnistua! Halusin vaihteeksi jotain vähän erilaista kurpitsasta, joten päätin kokeilla miten rub-mausteseos toimii niissä. Tyypillisesti rub maustetta eli kuivamausteita käytetään lihan pintaan hierottuna, mutta koska lihaa ei tässä yhteydessä ole, niin käytetään kurpitsaa.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien