Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Nuudelikulho tahmaisella maapähkinätofulla

17 Helmikuu 2020

Tahmainen maapähkinätofu on herkullinen lisä nuudelikulhoon. Tofusta saa erityisen herkullista, kun sen paahtaa ensin ja sitten pyörittelee maapähkinävoikastikkeessa. Maapähkinävoi on yksi sellainen aine, josta en voi saada tarpeekseni. Se on vain niin ihanan makuista ja sopii niin moneen! Suolaisissa ruuissa suosikkiyhdistelmäni maapähkinävoihin on soijakastikkeen suolaisuus ja limemehun hapokkuus.

aasialainen Fodmap Gluteeniton helppo Maidoton Munaton nuudelit Pääruoka Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »