Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Vegaaninen kanapiirakka kaurapalasta
28 Lokakuu 2019
Kurpitsapiirakan täytteeseen saa erityisen herkullisen karamellisen maun, kun käyttää kondensoitua kookosmaitoa! Kondensoitu kookosmaito on ilmestynyt tavallisiinkin marketteihin, joten vegaanista versiota perinneherkusta ei tarvitse enää metsästää erikoisliikkeistä. Kondensoitu kookosmaito on siis juuri se tuote, josta voi keittää suoraan tölkissä kattilassa kinuskia. Vastaavasti se toimii myös erilaisten piirakoiden täytteissä tuomassa makeutta ja makua. Mielestäni kondensoitu kookosmaito ei ole mitenkään erityisen kookoksisen makuista.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien