Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Kiinalainen valkosipuli-mustapippurikastike beanit-suikaleista

17 Elokuu 2019

Härkäpavuista ja herneproteiinista tehdyt beanit-suikaleet sopivat loistavasti aasialaisiin ruokiin! Tällä kertaa jäljittelin makumaailmaltaan kiinalaisten ravintoloiden mustapippuri-valkosipulikastiketta ja lopputulos oli todella herkullinen! Uutuustuotteiden perässä on välillä vähän vaikea pysyä, kun niitä tulee niin nopeasti. Verso foodin uudet beanit-suikaleet ehtivät aiheuttaa minussa jo harmaita hiuksia, sillä en meinannut millään löytää tuotetta kaupasta! Suikaleista oli sometettu jo useamman viikon ajan ja epätoivoisesti tutkiskelin kauppojen valikoimaa, josko minäkin löytäisin omat suikaleeni, mutta ei.

aasialainen Gluteeniton Maidoton Munaton Pääruoka Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »