Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Banaani-suklaagranola
9 Maaliskuu 2018
Intialaisia mausteita yhdistettynä pitkään haudutukseen uunissa. Curry valmistetaan yleensä hellalla, mutta se valmistuu loistavasti myös uunissa, jolloin makuihin tulee erityistä syvyyttä. En voi puhua millään muotoa olevani intialaisen ruuan ekspertti, tai edes tuntevani sitä kovin syvällisesti. Niinpä siis fuusioruuat ovat helppoja ja käteviä silloin kun haluaa jotain uutta ja jotain vanhaa. Tässä tapauksessa intialaisittain maustettua currya yhdistettynä suomalaiseen pitkään uunihaudutukseen.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien