Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Munakoisovuoka
18 Elokuu 2018
Miltä kuulostaisi vegaaninen brunssi, joka on tehty kokonaan tuottajilta ja kauppiailta saaduista tuotteista, jotka muuten joutuisivat hävikiksi? Ravintola Loopissa Helsingissä brunssi valmistetaan juuri näin, tässä omat kokemukseni brunssista. Ruokahävikki puhuttaa ja herättää tunteita hetki hetkeltä enemmän. Kuluttajat ovat tietoisempia ruokahävikistä ja sen aiheuttamasta turhasta hiilijalanjäljestä. Hävikin torjumiseksi onkin ruvennut olemaan yhä kekseliäämpiä ideoita: kaupat myyvät pilaantumisuhan alla olevia hedelmiä halvalla laatikkoina, hävikkiä mainostetaan erilaisin tempauksin ja jopa sinkkubanaanin voi napata kaupasta mukaan.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien