Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Helppo focaccia
4 Tammikuu 2020
Torttutaikinasta saa tehtyä herkullisia vegaanisia munakasnyyttejä, joiden valmistaminen ei ole laisinkaan vaikeaa! Kelpaavat vaikka tarjottavaksi brunssille. Joulun jälkeen pakastimesta saattaa löytyä torttutaikinalevyjä, eikä niiden todellakaan kannata antaa kuivahtaa liian kauaa! Yritin tehdä kauniita tähtitorttuja kuukausia pakastimessa avattuna olleesta torttutaikinapaketista, ja tähtitortuista tuli enemmänkin räjähdystorttuja, sillä kuivahtaneet reunat eivät enää taittuneet siististi vaan enemmänkin murtuivat. Siksi siis kannattaa syödä taikinat parempiin suihin ennen niiden kuivumista!
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien