Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien
1 Ruoantuoksu
Kurkistus jääkaappiin
15 Maaliskuu 2019
Rapeakuoriset Wallenbergin pihvit tehdään yleensä vasikan jauhelihasta, mutta yhtä hyvin ne voi tehdä naudan- tai broilerinjauhelihasta. Wallenbergin pihvit ovat fiinimpi versio jauhelihasta tehdyistä pannupihveistä tai kotleteista. Silti Wallenbergin pihvien resepti on simppeli ja aineksiakin tarvitaan vain muutama. Wallenbergit höystetään kermalla ja keltuaisella ja maustetaan hieman perinteisestä jauhelihapihvistä poikkeavalla tavalla. Ne aidot ja oikeat Wallenbergit valmistetaan vasikan jauhelihasta, mutta mainioita niistä tulee myös, kun käytät broilerin jauhelihaa, lampaan jauhelihaa tai vähärasvaista naudan jauhelihaa.
Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien