Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien
1 Ruoantuoksu
Mehevät broilerinfileet sitruunalla ja timjamilla maustettuina
13 Huhtikuu 2019
Vihreä parsa valmistuu kätevästi pannulla ja muuttuu pastakastikkeeksi, voin, oliiviöljyn, valkosipulin ja pastan keitinveden kanssa. Sain inspiraation tähän reseptin selaillessani Jamien italialainen keittiö -kirjaa. Noudatin muuten täysin Jamie Oliverin ohjetta, mutta käytin vähemmän valkosipulia, korvasin kuivatut chilit tuoreella ja tein pastakastikkeen yksinomaan vihreästä parsasta. Kuten Jamie kirjassaan toteaa, maut todellakin yhdistyvät ihanasti, kun pastakastikkeen ainekset paistetaan. Juustoraasteen, voin ja parsan keitinveden ansiosta kastikkeesta tulee lähes kermamainen.
Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien