Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien
1 Ruoantuoksu
Hollantilainen pannukakku – Dutch baby, oh my!
28 Joulukuu 2020
Paahdettu persimonsalaatti täydentyy kermaisella burratalla herkulliseksi alkupalasalaatiksi. Persimonin makeus korostuu entisestään, kun sen käyttää uunissa. Tilkka sitruunamehua tuo siihen hieman kaivattua hapokkuutta ja burrata täyteläisyyttä. Paahdetun persimonsalaatin voi halutessaan täydentää vielä rucolalla ja vaikkapa parmankinkulla. 3 kpl persimonia 2 rkl juoksevaa hunajaa 1rkl balsamiviinietikkaa 1/2 tl suolaa 1 kpl burrata-juustoa kastike: tilkka sitruunamehua 1 rkl oliiviöljyä 1/2 rkl juoksevaa hunajaa tuoretta timjamia suolaa mustapippuria Pese persimonint lämpimällä vedellä ja viipaloi hedelmät uuniastiaan.
Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien