Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien
1 Ruoantuoksu
Kasvisvartaat saavat makua yrttiöljystä
7 Elokuu 2019
Tämä jokirapupasta on kuin luotu perjantai-illalle. Se vaatii hieman enemmän puuhaa kuin vartissa valmiit pastat, muttei kuitenkaan ylettömästi. Suurin homma on hankkia ainekset ja pilkkoa kasvikset, sen jälkeen homma hoituu itsellään. Lopputulos on pienen vaivan arvoinen, sillä kastikepohjan teko tuo tähän pastaan upean maun. Jos malttaa antaa öljyssä kuullotettujen fenkolin, porkkan, salottisipulin ja sellerinvarsipalojen muhia kaikessa rauhassa kalaliemessä ja viinissä, saa ihanan kastikepohjan.
Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien